Schilderen van de container

Zaterdag 16 november ging een groepje vrijwilligers verder met de container. Deze was op 6 december al schoongemaakt en geschuurd. Nu moest er geschilderd worden. De firma Kraal stelde de verf ter beschikking, waarvoor dank!

De container was eigeel, een vrolijke maar misschien iets te opvallende kleur. Gelukkig zat het weer mee, het bleef in ieder geval droog. Met rollers en kwasten gingen we de container te lijf. Dat was meer werk dan we gedacht hadden. Maar aan het eind van de middag was het grootste werk gedaan. Hij heeft een groene schutkleur gekregen. Een echte metamorfose! Nu kan hij vervoerd worden naar de Samentuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s