Clubavond Rabobank de Langstraat

73271_0097-915x518

Ellen, Marleen en Malin zijn woensdag 22 januari naar de Clubavond van de Rabobank geweest waar de Rabobank presenteerde wat zij voor het verenigingsleven kan betekenen. Ze hebben een aantal inspiratiesessies gevolgd zoals ‘presteren met communiceren’, ledenbinding en vrijwilligersmanagament.

Onder de noemer ‘Verenigingsondersteuning’ biedt de Rabobank aan lokale verenigingen gratis masterclasses aan m.b.t. bovengenoemde thema’s. De Rabo huurt hiervoor professionele krachten in. Er mogen vier leden van een vereniging deelnemen aan een masterclass, welke bestaat uit drie sessies van ongeveer 2,5 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s