Zaterdag 8 oktober: Samen doen, Samen groen, openstelling van de tuin met aansluitend vrijwilligersbijeenkomst

Op zaterdag 8 oktober van12.30 tot 17.30 uur zal Samentuin Vrijhoeve wederom met een kraam aanwezig zijn op de jaarlijkse duurzaamheidsdag van de Gemeente Waalwijk met het thema Samen doen, Samen groen. De activiteiten vinden plaats bij de Hooisteeg en het Raadhuisplein in Waalwijk. Bezoekers kunnen dan informatie krijgen hoe een buurttuin te beginnen in hun eigen wijk. De locatie zal onderdeel zijn van het ‘Rondje met Pit’, waar ook de Samentuin zelf onderdeel van is. Openstelling van de Samentuin daarom op deze dag van 10:00 tot 15:00 uur. Aansluitend zal de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst worden gehouden. Hierover zal nog nadere informatie volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s